Nieuwe stoere najaarscollectie bij Walhout Wonen in Zierikzee

Na een “ouderwetse” zomer wordt het najaar ingeluid met een stoere frisse VT wonen collectie in de showroom. 

De nieuwste meubelcollectie bestaat uit een serie banken en fauteuils met strakke belijningen, leverbaar in de mooiste en nieuwste modieuze stoffen. De fauteuils  zijn bijzonder door de gebruikte kleuren en stoffencollecties van onder andere Casamance en Romo. Bijzondere aanvulling op de VT wonen collectie is het met de hand gekleurde leer.

Zoals u van Walhout mag verwachten passen deze zitmeubelen uitstekend in een landelijk interieur.  Naast deze stijl is de collectie dankzij de strakke vormgeving perfect te combineren met een moderne woning. Het zijn juist deze sfeermakers die het verschil maken in zowel landelijke als moderne huiskamers.

Bij het inkopen van deze collectie is naast op trends en designs ook gelet op de huidige economie. Om die reden wordt de totale collectie op Nederlandse bodem vervaardigt en zijn de prijzen verassend voordelig gehouden. 

De mogelijkheden van zitcombinaties, luxe stoffen, leer en zijn zeer uitgebreid en kunt u zien in de sfeervolle showroom. Bij Walhout verwelkomen we u graag om te komen kijken, passen en sfeerproeven. Komt u goed voorbereid met afmetingen of zelfs een tekening van uw woonkamer, dan bent u verzekerd van het perfect passende advies rondom opstelling, kleur en bekleding. 

Er is volop parkeergelegenheid en overheerlijke koffie en/of thee aanwezig. Walhout wonen is zeker een bezoekje waard als u op zoek bent naar een stijlvol interieur, vloeren, zonwering of trendy accessoires om uw woonkamer een verfrissing te geven.